Tillykke!

Til os med en ny regering, og nu hvor den ikke længere kan bringe regeringsskiftet i fare, så tænker jeg man lige kan se dette og krydse fingre for at Margrethe bliver udenrigsminister:

4 kommentarer

  1. Pingback: Tillykke!
  2. Julia, nyd regeringsskiftet – for det kommer næppe til at vare længe;o)
    Thorning er skam allerede gået igang med at sælge ud af alle sine fine valgløfter – det skal nok blive spas at følge hendes nedtur!

  3. Jeg havde hørt så meget om Villys engelske, før jeg fik tid til selv at se klippet. Og så blev jeg sgu helt skuffet. Det er jo slet ikke galt. Jeg har da haft ældre lærerkolleger, som sagde øuverhead projektor og sang How Øuld Are You Now? Og de underviser vores børn i engelsk.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *