Perspektiv

I morgen lader det til at vi (endelig) har mulighed for at få et regeringsskifte; og selvom jeg ikke er enige med den røde blok i alt hvad de prædiker (fx synes jeg det er så fint at afskaffe efterlønnen, hvilket gør mig til en skruebrækker af værste skuffe, kan jeg regne ud), så er der udsigt til at de støttepartier den nye regering får brug for ikke prædiker et lukket Danmark, fremmedangst og titusind grunde til at man skal lægge sig under sengen når man går i seng, i stedet for oven på den, så hjemmerøverne ikke får øje på én.

Det jeg går og undrer mig over i dag, er om folk stemmer ud fra hvad de personligt har brug for (altså hvis man er på vej på efterløn / ønsker sig den – stemmer man så rød blok?), eller ud fra hvad man mener samfundet har brug for? For det er vel ikke nødvendigvis det samme. Hvad gør du? Stemmer du for dig selv eller for fælles bedste?

(Mig? Jeg tror nok at jeg stemmer ud fra hvilke muligheder, jeg gerne vil have at min familie og jeg selv har…)

20 Comments
Previous Post
Next Post