Morgenskriger

Nogle gange må jeg undre mig over, hvad Elias gider bruge sin tid på. For eksempel at skrige. De sidste mange morgener er han blevet så sur over et eller andet lige gyldigt, at han er gået i gang med at råbe lungerne ud af brystet over det.

For eksempel ville han i dag have så korte shorts på, at der vist ikke mere er tale om shorts, men om fikse underbukser. En anden morgen var det spiderman-trøjen (ja, vi er i superheltefasen) der var det eneste saliggørende. Sko kan man også skrige over, og hvis knægten anstrenger sig nok, er der chance for at han måske kan græde lidt.

Bare lidt.

For han mener det ikke!

Det er næsten det mest provokerende. Stjernerne ligger på lur inde bag ved krokodilletårerne, og hvis nogen kommer til at grine eksploderer knægten. Meget, meget mærkeligt. Når vi når børnehaven er alt igen ok, og tårer og skrig forsvinder som dug for solen. Fatter det ikke.

7 Comments
Previous Post
Next Post