I biffen med Thomas. Dén Thomas…

Fordi jeg bor sammen med en togentusiast (nej, ikke Johan…), er jeg nødt til at dele dette med jer. Og hvis I tænker noget a la “kom nu, hvor vild kan knægten være med tog”, så må jeg sige at vi har brugt en formue på at tage toget til Odense og gå på Jernbanemuseum i anledning af det årlige besøg af det RIGTIGE (!) Thomas Tog…

Nå, men… I går fik jeg følgende pressemeddelelse, og hvis ikke det er værd at bruge en (regnvejrs)lørdag på, så ved jeg snart ikke… Her er (markeret med kursiv), hvad SF film sendte:

THOMAS OG VENNERNE i BIFFEN den 27. august om formiddagen:

Synopsis Thomas og vennerne – Jernbanens store helt:

I denne film møder Thomas og alle hans venner, et gammelt lokomotiv der hedder Hiro. Hiro er meget langt væk hjemmefra og ikke i særlig god stand og han kommer i store problemer, da han blandt andet prøver at følge med Spencer, som er det hurtigste lokomotiv på Ø’en Sodor. Thomas og Hiro bliver rigtig gode venner og mon ikke Thomas får hjulpet ham ud af kniben?

Filmen varer ca. en time og er med dansk tale.

Du kan bestille billetter på dette link til følgende biografer: København (Palads), Frederiksberg (Falkoner Biograf), Tåstrup (BioCity), Hillerød (BioCity), Lyngby (Kinopalæet), Århus (BioCity), Odense (BioCity), Ålborg (BioCity), Kolding (BioCenter Kolding), Esbjerg (BioCity), Herning (BioCity), Randers (BioCity)

9 Comments
Previous Post
Next Post