Modeugesladder

Modeugen er kickstartet i København, og traditionen tro vender vejret med det samme det første show løber af stablen. Modeugen i august har altid været svedende hed; i hvert fald som jeg husker det. I år har jeg desværre ikke helt den fysiske stamina til at kaste mig ud i det hele, men jeg glæder mig edderbankeme til det, jeg så skal være med til.

Modebranchen er vidunderlig, jeg er vild med den, og måske især fordi den er… Sær.  For eksempel er en meget dygtig modejournalist, Sarah Skarum, blevet forment adgang til et modeshow, fordi hun én gang har givet den pågældende designer en dårlig anmeldelse. Helt ærligt. Hvad ligner det? Tænk, hvis jeg blev boycuttet som anmelder fra et forlag, fordi jeg anmeldte en bog skidt? Hvilken strategi ligger der der? Nå, men man undres. Klik her, hvis du vil læse mere om sagen.

6 Comments
Previous Post
Next Post