Tilbage fra Riget…

Nå, men så er jeg tilbage. Ikke rigtigt tilbage, men jeg har lige stukket snuden frem.

Mandag eftermiddag i sidste uge blev jeg akut indlagt pga voldsomme smerter, jeg havde gjort mit bedste for at ignorere. Smerter i maven, som jeg vidste stammede fra en cyste på den ene æggestok. Jeg har kendt til den siden 3. graviditetsmåned og har faktisk haft ondt fra begyndelsen, hvis jeg nu skal være helt ærlig.

Mandag aften blev jeg indlagt, tirsdag blev jeg opereret. Jeg skal spare jer for detaljerne, men jeg var skidebange for at der skulle ske noget med baby; som jo også er grunden til at jeg ikke har presset på for at blive opereret.

I dagene efter operationen viste det sig så at jeg for det første er resistent overfor smertestillende ting og sager såsom morfin, ketogan etc, og kun får bivirkningerne ud af det:  Ondt i huden, kvalme, slørethed. Jeg har desuden fået et voldsomt hold i ryggen, i nakken og (føles det som) i hovedet med hjem, og regner med at kunne sidde ordentligt op om et par dage. Men i det mindste er jeg hjemme nu. Og jeg kan slet ikke beskrive, hvor vidunderligt det er.

36 Comments
Previous Post
Next Post