Vinderen af bObles-hulen er… og mandagslisten

MANDAGSLISTEN

1. Vi har gravet køkkengulvet frem i weekenden. Ok, ikke så meget “vi”, som Johan og min far. Elias hjalp også til. Gammel linoleum, gammel spartelmasse, ældgamle træplader og verdens ældste plankegulv, som gulvmanden i morges sagde nej til at slibe. Suk.

2. Jeg har fået et politisk crush. Margrethe Vestager. Politics aside – fuck, hvor er hun cool, at hun holder så grundigt fast i det hun har lovet sig selv og dem, der stemmer på hende. Læs her, hvordan hendes sidste uge var.

3. Jeg holder foredrag i aften. Om Sandheder fra en løgner. GLÆDER mig. Kommer du? Klik her.

4. Det regner på Østerbro. God undskyldning for stearinlys og uhæmmet indkøb af kontorblomster. Og kaffe.

5. Vinderen er: Dorthe Iversen. Dorthe du har vundet. Du er nummer 186, og derfor er det jo indlysende at du vinder. I hvert fald var det, det nummer der blev slynget ud, uden begrundelse. Men begrundelsen har Dorthe faktisk selv leveret. Læs her:

Ihhhh sådan en lækker hule ville helt sikket hitte hos Victor på 15 mdr. Så kan han jo gemme sig lidt når han bliver genert. Så behøvet han måske ikke hive bukserne af sin mor så man står der midt i gangen med halv bar numse foran pakkeposten….! Win win for alle parter.

TILLYKKE Dorthe – send mig lige din postadresse, så kommer der et gemmested med pakkeposten. julia@julialahme.com

10 Comments
Previous Post
Next Post