Ude & Hjemme

Nej, nej, ikke bladet, vel – men som en samlende overskrift for de sidste par dage. Jeg har været ude. Og arbejde, that is. Jeg tog afsted hjemmefra ved 19tiden onsdag, hvor lillebæltsbroen (og hvis jeg nu tager fejl og ENDNU en gang demonstrerer min manglende viden om geografi, så bare lad mig slippe ikke? Til gengæld har jeg en cand mag i etnologi og kan dermed beskrive den socioøkonomiske fordel da dansk landbrug gik over til hjulplov…)

Jeg holdt et kursus for en virksomhed i Randers torsdag, hvor Randers så sådan ud:

Og her vil jeg gerne understrege at Hotel Randers er the place to be. Så søde, venlige mennesker; dejligt værelse, morgenmad på sengen og virkelig varm og venlig modtagelse. Fandme noget andet, en hvad jeg ellers har prøvet rundt omkring i lovely DK. Og hey – ingen døde dyr på væggene.

Jeg var omkring Århus til møder og et foredrag, og kom hjem sent, sent i nat, da hele huset sov, Elias snorkede og jeg listede mig ind. Men inden da stod jeg lige lidt udenfor og duftede til forårsnatten og så kastanjetræerne blomstre i mørket.

Ude godt og hjemme ….

6 Comments
Previous Post
Next Post