Lidt om hoteller

Der findes et hotel i Jylland, hvor man hænger billeder af døde dyr op over sengene, så man rigtigt kan sove fint og roligt. Det kom jeg til at tænke på, for jeg skal til Jylland i aften – jeg skal tidligt op og holde en workshop for en virksomhed, og det kræver at jeg står lidt skarp og klar og ikke har været oppe klokken fire for at nå at være der klokken 9. Så jeg har forsøgt at booke et hotel. Jeg kommer sent frem til byen, jeg skal være i (skal jo lige nå at være sammen med Elias og Johan i eftermiddag), så derfor kan jeg først være på hotellet klokken 23. Jeg finder et fint lille hotel, der ikke er del af en større kæde. Og Hey – sådan nogle SKAL man da støtte ind i mellem, ikke?

Jeg får en dame i røret, som forklarer mig at siden jeg kommer så ufatteligt sentnemlig efter klokken 20.30 – er der ingen på hotellet. Derfor ligger der en lille frysepose mellem urtepotten og urtepotteskjuleren, foran gitterporten. I posen ligger nøglen, men da låsen binder lidt skal jeg virkeligt lægge kræfter i. Porten binder også, så hvis jeg lige kan give den en ordentlig en med skulderen, så skal jeg nok komme ind. Så når jeg frem til hovedddøren, forklarer damen, og her vil der være en nøgle placeret over hoveddøren på et søm…. Og sådan fortsætter det ellers, indtil jeg med held og lykke og lidt medvind kan finde min seng. Måtte svigte principperne og ringe til nogle som rent faktisk har en bemandet reception. Nej, der er ikke meget Indiana Jones i mig en sen onsdag aften.

11 Comments
Previous Post
Next Post