Testafslutning…

Som du måske ved har jeg været en million år om at teste Småfolk økosnacks til børn. Det har taget så lang tid, fordi jeg / Elias skulle så mange produkter igennem som muligt. Og før testresultatet får du lige indlægget fra testen:

I denne uge, og lidt for sent tester jeg – eller rettere sagt Elias – et nyt koncept: Økologiske snacks til børn. Snacksne hedder Småfolk, og produkterne er pakket så fint ind. Jeg glæder mig meget til at fortælle jer om testen. Her et par snapshots:

Resultat:

De fleste af produkterne er supergode, smager godt, og ikke svære at have med rundt. Især er størrelsen god, og indpakningen virker, så man fx ikke er smurt ind i frugtmos hvis man er på tur med en lille baby. Frugtmosen kommer i tube-agtige indpakninger og det er virkeligt et hit! Blandt produkterne er der riskiks med æble, som desværre er så søde at hverken Elias eller jeg kunne spise dem. Og det siger ikke så lidt! Dyrekiksne (foto) som er fyldt med fuldkorn er virkeligt gode, fine og smager rigtigt godt.

Så alt i alt 4 ud af 5 stjerner her fra!

5 Comments
Previous Post
Next Post