Gave fra byernes by

Min søster har været i Paris (heldige asen). Ud over forår, sko og andre fine sager, kan man der investere i skumfiduser. Min søster ved, jeg elsker skumfiduser og har investeret i en halv meter til mig. Jeg prøver at undgå at spise den med det samme og i stedet finde andre anvendelsesmuligheder for den.

Skumfiduspegepind?
Skumfidusteske måske?

Og væk er den…

7 kommentarer

  1. Åhhh – er det ikke bare det bedste med en søster. Jeg elsker min SÅ højt! Det bliver kun bedre jo ældre vi bliver.

  2. Jo Tine – jeg ville ikke ane, hvor jeg ville være uden hende. Og Pernille. Nope – helt står store husker jeg dem ikke som.

  3. Ha – jeg er med Pernille – troede også lige det var en graviditetstest. Men da den så var kommet i koppen, så…. aj, ikke alligevel.
    Skumfidus i kakaokoppen – meget lækkert!
    /Kathrine

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *