Gaveregn: Tasken til dig der pusler

Da jeg slæbte rundt på Elias som lille havde jeg ingen pusletaske. Jeg havde mange tasker fyldt med alt fra bleer til ekstra af det hele. Jeg kunne aldrig finde noget når jeg skulle bruge det. Kort sagt: jeg manglede en pusletaske. Jeg kiggede på nogen, men jeg kunne ikke forestille mig Johan trampe rundt i København med en blomstret taske med broderede fugle på når det var ham der tog på udflugt; så det blev ved tanken og de mange poser, tasker og halve løsninger. Nu er DU i den heldige situation at nogen faktisk har opfundet unisexpusletasken med plads til det hele – også til lidt maskulin værdihed (jaja, bare fordi vi STORÆÆÆÆLSKER Liberty er der vel ingen grund til at kastrere vores kærester i det, vel?).

Det svenske firma WILLVIN står bag de lækre lædertasker, og du kan møde dem her. Og det synes jeg faktisk du bør gøre – klik dig, fx ind på deres blog og læs om det svenske børneliv.

Nu til denne GAVEREGN, der simpelthen en pusletaske ud til dig. Du deltager ved at smide et lod her, og der er god karma på vej i store poser til dig, der deler linket med andre. Du skal lægge en kommentar inden 11. april (ja – denne gaveren løber i 14 dage!), og så er du med.

Der er virkeligt mange modeller at vælge imellem, og du vælger selv hvilken du vinder, når du vinder.

140 Comments
Previous Post
Next Post