Udve

Jeg er blevet ramt hårdt af udve. Jeg vil til Indien. Snart.

Om et par måneder er det allerede et år siden jeg var der sidst, og selvom det store bryllup Johan og jeg var inviteret til der, stadig står så stærkt i hukommelsen, så er jeg blevet ramt af udve.

Bare tre dage i New Delhi og så hjem igen.

Det ville edderbankeme være skønt.

Et helt almindeligt applikationsprojekt i Indien. Det fyldte et helt loft. Se hvor fint det er!
En helt almindelig paladsrest (sorry - ruin) i New Delhi. Der kunne man da godt hænge ud i nogle timer?
En helt almindelig eftermiddag iklædt en andens diamanter. Dem er der nemlig også nok af. Man forstår SLET ikke hvor tungt den slags glitter er. Der hørte også en slags hat / hjelm / krone til, som jeg desværre ikke nåede at få et billede taget af, mens jeg havde den på. Men måske kunne man bytte refleksbrikkerne ud med en håndfuld glitterstads? Og undskyld det svedige look. Det var ferie. I troperne.
14 Comments
Previous Post
Next Post