Hverdagsflinkisme

Nogle gange er der behov for et nyt ord. Det er hermed opfundet. For forleden dag gik Elias og jeg hjem i mørket langs søerne og fik øje på dette:

Og ja, det sneede. Som altid. Men når man lige kommer lidt tættere på, står der sådan her på skiltet:

Og det kan man jo kun være enig i. Det lader til at skiltet er del af en bevægelse, hvor en fyr har skrevet en hel bog om at vi skal være flinkere ved hinanden. Det kan du læse mere om her.  Som vi så tit taler om herude, så er overskud sådan set ikke at foragte. Det at være flink er heller ikke. Bagmanden for bevægelsen har opstillet nogle retningslinier for at være flink. Jeg synes nu han mangler en – at det også er vigtigt at være flink ved sig selv. Jævnfør diskussionen om makrelmadder fra tidligere i dag.

8 kommentarer

  1. sejt; jeg er enig i flinkhedstanken. og jeg har sådan savnet den på det seneste i busser/metroer/toge/butikker.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *