Spam på bloggen

Jeg modtager sindssygt mange spamkommentarer. For det mest fanger wordpress-filtret dem; og lige så snart der står noget med “penis enlargement”, forsvinder de ud i spamfiltrets intethed. Men i går var der lige ved at slippe en igennem. Du skal se den fordi den faktisk er en virkelig sjov maskinel undersættelse (men hold nu op, hvor er det der spam altså irriterende):

Dear Sir / Fru
Jeg hr. Benard Harry Af Bernard Lån Homes / Finans, Vi tilbyder lave rente 0f 3%, og ingen kredit check, vi personlige lån, konsolidering af gælden lån, venturekapitalselskaber lån, kreditter uddannelse, kredit eller lån til en eller anden grund. “Du lån til at betale gæld, står du over for økonomisk problem og har brug for kredit Alle interesserede Ansøgere bør komme tilbage til mig via e-mail?:
benardloanhomes@aol.com
For yderligere information om vores lån program.and
sende oplysningerne nedenfor
Oplysninger er nødvendige:

Dit navn ……………………………
Lånebeløb nødvendigt :…………………..
Varighed af lån ………………………..
Mobilnummer :……………………
Formålet med lån :……………………..
Månedlige indkomst ……………………….
Navn (Mr. Mrs Dr. osv.): ………

E-mail: XXXXXXXXXX@aol.com
Der er intet at tabe, men din gæld og finansielle problemer?
Mr.Bernard Harry

6 Comments
Previous Post
Next Post