På fotoshoot

For nogen tid siden var jeg på arbejde i et fotostudie. Jeg skulle både arbejde og selv fotograferes, og jeg har ikke været lige netop i det studie før. Nogle steder, kan man ane, hvordan folk er, når man træder ind ad døren. Og sådan var det her: Væggene var dekoreret med fine og inspirerende billeder; fotobøger lå i stakke alle vegne og skabe var fyldt med særligt udvalgt nips. Så fint. Og tænk hvis man kunne bo sådan.

Fra skabet...
Mon ens mand flytter hvis man insisterer på at femininisere alle husets vægge på denne lækre måde?
Nej nej, jeg er ikke sur, bare meget opmærksom på ikke at få ødelagt den makeup jeg for første gang har prøvet at få lagt med en airbrush. Men rynken i panden forsvinder åbenbart ikke sådan lige...

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *