Testresultat: Miraklernes tid er ikke forbi

I sidste uge testede jeg Mádara decoface, som er et produkt, der faktisk kan erstatte forundation. Det var jeg lige en dag om at opdage. Man kører den rundt i ansigtet og vupti! – Har man glød (uden at skinne som en discokugle) og ligner én med gennemfugtet og sund hud. Den holdt hele dagen, og jeg er virkelig meget (!) glad for den. Hvis du – som jeg – ikke altid BÅDE når at sove (nok), spise (rigtigt) og (hele) hudplejeregimet er dette din nye bedste ven.

Nedenfor finder du beskrivelsen af testen, og de par kommentarer, der er kommet ind til produktet. Klik her og se, hvad jeg tester i denne uge.

I denne uge er jeg kommet for sent i gang med testen. Det skyldes mest at jeg ikke kunne beslutte mig, og så også lidt at jeg ikke kunne nå at anskaffe mig noget. Havde egentligt planlagt en helt anden slags test, men den skal i bare glæde jer til i næste uge. Det er nemlig en udklædnings-test/fest. I denne uge tester jeg den smukt indpakkede Mádara decoface, som er en let farvet og fugtgivende foundationagtig sag. Den er øko-øko, er pakket smukt ind, og jeg har aldrig prøvet et af deres produkter, men tænkte at dette var en god anledning til det. Mádara laver både produkter til voksne og til børn. Jeg håber den giver lidt dækkeeffekt, glød og at den bliver siddende hvor den skal.

Jeg vender tilbage når jeg ved om det virker.

2 Kommentarer »

  1. Ælsker tests, men har svært v at finde de tidligere her på siden, så kunne man ikke samle alle tests under JEG TESTER-knappen?

    :) B

    Kommentar by Betthina — 28. oktober 2010 @ 12:36 |
  2. Hurra for tests : ) Jeg bruger den selv, og er virkelig, virkelig begejstret for den. Jeg er spændt på at se, om du er lige så entusiastisk!

    Held og lykke

    Kommentar by Lene Brandt — 31. oktober 2010 @ 14:01

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *