Blog Living @ Anettes

I anledning af min blogmakeover har jeg inviteret en lang række bloggere til at vise os lidt mere, end det vi ser på deres blog. Anette sagde heldigvis ja, og hurra for det, for hun ER en af mine yndlingsbloggere. Hun blogger om skønhed, og gør det relevant for dig og mig. Anette er tekstforfatter og fast skønhedsskribent for Børsen og ELLE. Og blogger på beautyspace fordi hun efter eget udsagn “ELSKER ord og skønhed. For hvem vil ikke gerne vide, hvad hudlæger aldrig byder deres egen hud, eller hvad Ole Henriksens sande trick er, eller om det er en god idé at investere i en kaviarcreme, når den koster mere end en god cykel eller…” Ja, hun har bare fat i den lange ende, hende Anette og se her, hvor dejlig hun er. Besøg BeautySpace / Anette her.

Jeg kunne godt have valgt nogle mere fikse sko. Eller noget tøj måske. Men hverdagen foregår altså i dem her (fordel nummer ét ved at have hjemmekontor). Det er en slags rummelige og bløde træsko, som også er lette at stikke i, hvis der er svinkeærinder i udsigt (fordel nummer to ved at have hjemmekontor).

Jeg bor på en gammel, nedlagt lejrskole i skoven ved Silkeborg, og selvom den ikke er lejrskole mere, så er der stadig små labre fællesskabsspots som lejrbålet (altså udendørs), de massevis af cykelstativer og haven, der ikke ligner en have, men det den er: en fodboldbane. Alligevel er min favorit (ligge)plads her midt i køkkenet – under maleriet af mine børn i en arvet, tudsegammel sofa. Her kan stakkevis af aviser blive læst samtidig med, at det er let at blande sig i det, de andre i huset laver. Og jo, der er kun ryddet pænt op på grund af Julias bloginvitation.

12 kommentarer

  1. FEDE sko, Anette og skønt køkken. SÅ sjovt lige at se en anden side af skønhedspigen også:O) Godt initiativ, Julia!

  2. Nå, det var det, krøllerne skulle bruges til! Skønt billede smukke Anette:-)

  3. Ej hvor ser dit hjem dejligt ud Anette. Og fed måde at få børnebillederne op på væggen. Du ser også fantastisk ud på dit nye billede 🙂

  4. Nyder ALTID at læse Anette´s beautyblog ….og dejligt at følge kvinden bag som jeg jo kendte i de skønne firsere 😉
    Kanon billede Anette – hvem har lavet det 😉

  5. Wauuuw du ser knaldhamrende godt ud Anette!! Og Elsker billedet af de små rollinger, kan et sådanne malleri bestilles somewhere??

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *