Sandheden er…

Det siver lige så stille og roligt rundt derude allerede, så jeg kan lige så godt råbe det helt højt og vildt:

MIN NYE BOG UDKOMMER DEN 17. SEPTEMBER.

Den hedder Sandheder fra en løgner – Krakelerede Glansbilleder fra et voksenliv – og den kan forudbestilles her, hvor du også kan læse mere om den, hvis du skulle have lyst. Den handler om løgne. Om sandheder. Om at miste fodfæste, om fyring, om Verdens Længste Vinter, om at ville karriere og at elske at være mor, om beslutninger der skal tages selvom det svier overalt  men mest: Om alle de løgne, vi fortæller hinanden.
Og så har jeg fået lov til noget helt særligt af damerne på Verdens Bedste Forlag, Pretty Ink: Når bogen udkommer bliver DU og alle andre læsere af min blog inviteret til launchparty. Og nej, nej, skam ikke kun i København.  Sagen er nemlig den, at I er de vigtigste. Jeg vil allerhelst dele den med Jer nemlig. I stedet for at stå med pingerne og drikke hvidvin, ikk.

33 kommentarer

 1. Hvis du mangler nogle anmeldere ude i blogland, så er jeg helt sikker på at der sidder en blogklub derude et sted, som vil melde sig helt helt frivilligt. 😉

 2. Glæder mig til at læse den.. Kan jo ikke blive ved med at læse Hvor lagde jeg babyen..

 3. Dét der, det lyder edderrasme godt! Jeg elskede din baby-bog (som er den inddirekte årsag til at jeg blogger – Oh Store Julia-guru!) og nu en ‘mor og livet’-bog, lige her midt i mine gøglerier af arbejde, hverdag og vasketøj!

 4. Jahh så blev det endelig offentlig fra din hånd 😉
  Jeg har for efterhånden flere måneder siden forudbestilt bogen – og glæder mig VILDT til at læse den! Og hey – hit med dato og sted, skal i den grad med til bog-party 😉

  Mange smil fra Mia

 5. Yeah og tillykke.

  Så er der lidt at læse inden barselslivet slutter og “mor+job-livet” begynder. Det bliver hyl!

  /Anne

 6. Og straks googler jeg jo titlen og finder en skøn video med dig, der fortæller om bogen.

  Hjertelig tillykke søde Julia. Glæder mig til at læse den.

 7. Stort tillykke med bogen!
  Glæder mig allerede til at læse den, og synes det lyder skønt med bogfest – også udenfor KBH 🙂

 8. Næh dog, tillykke med det, Julia… den glæder jeg mig til at læse…og vil sgu også med til launchparty – den slags har vi ikke for mange af her på Vestegnen!

 9. … og sandheden er også at jeg har gået og ventet på hvornår du selv ville pippe op om det 🙂
  Glæder mig som en lille marcipangris (oink) over din evne til at vende nederlag til sejre – du kloge, velskrivende kvinde!

 10. Launchparty…YES PLEASE! Glæder mig som en gal til at læse den! TAAAAK fordi du skriver! 🙂

 11. Fantastisk! Den glæder jeg mig virkelig til at læse.
  Og så er det da helt vidunderligt med launch party. For man skal huske at fejre, når der er noget at fejre. Og en bog – dét skal fejres. Hver gang!
  Knus fra Kathrine

 12. Nu fik jeg også set den lille film, hvor du på fineste vis får lavet reklame for din nye bog, glæder mig meget til den 🙂 Kan som bonusinfo til dem, der endnu ikke har set den, fortælle at du på samme google-side kan finde “sandheden om Sidney Lee”, så værs’go!

 13. – og så lige dagen før min fødselsdag! Så er dén på ønskesedlen – helt sikkert

 14. Hey Julia,

  SEJT!

  Før jeg fik min dreng for tre måneder siden, syntes jeg bøger om moderskab virkede drønirriterende!

  Da jeg sad med den lille gut og din bog i hånden, græd jeg af glæde over, at en anden, DU, kunne beskrive så præcist, hvordan jeg havde det. Din bog er fantastisk, og jeg elsker, hvordan du siger alt det, man ikke må sige. Jeg GLÆDER mig til din næste bog!

 15. Hvor lyder det spændende. Glæder mig til at læse den.
  Jeg fik Trunten for to år siden, hvor din bog var som sendt fra himlen, god underholdning, til de mange lange ammetimer for at få pigen til at sove.

  Nu tror jeg den næste passer perfekt til mit humør nu. Glæder mig.

 16. Hvad med et signeret eksemplar, kan det også klares?

  Jeg har lige opdaget din blog, har læst adskillige af dine klummer og lignende i diverse dameblade, og måtte ha’ mere, da jeg så så at du har en blog – HERLIGT! 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *