Sandheden er…

Det siver lige så stille og roligt rundt derude allerede, så jeg kan lige så godt råbe det helt højt og vildt:

MIN NYE BOG UDKOMMER DEN 17. SEPTEMBER.

Den hedder Sandheder fra en løgner – Krakelerede Glansbilleder fra et voksenliv – og den kan forudbestilles her, hvor du også kan læse mere om den, hvis du skulle have lyst. Den handler om løgne. Om sandheder. Om at miste fodfæste, om fyring, om Verdens Længste Vinter, om at ville karriere og at elske at være mor, om beslutninger der skal tages selvom det svier overalt  men mest: Om alle de løgne, vi fortæller hinanden.
Og så har jeg fået lov til noget helt særligt af damerne på Verdens Bedste Forlag, Pretty Ink: Når bogen udkommer bliver DU og alle andre læsere af min blog inviteret til launchparty. Og nej, nej, skam ikke kun i København.  Sagen er nemlig den, at I er de vigtigste. Jeg vil allerhelst dele den med Jer nemlig. I stedet for at stå med pingerne og drikke hvidvin, ikk.

33 Comments
Previous Post
Next Post