Sommer, snart? Tak!

Nu har jeg gået og summet over det siden weekenden, men den der helt særlige følelse af sommer er faktisk noget forandret i år. I fredags og i lørdags så jeg nemlig Elias sidde og ligge nøgen og syngende i sit soppebassin i min fars have. “Soppe-bad”, som Elias kalder det, er i meget høj kurs, og det er Elias altså også hos mig. Han er ved at få tre fregner under det ene øje, han er blevet lyshåret og så er han glad og fri og ubesværet på en helt anden måde end jeg ellers har kendt ham, så snart han smider tøj og ble og er klar på at løbe rundt. Det er simpelthen en helt ny og bedre sommerfølelse, der der sniger sig ind på mig, og jeg længes mod varmegrader ikke for min egen skyld, men for at han kan ligge på maven i soppebadet og holde øje med mariehønt i græsset. Det holder sgu da! Så jeg krydser fingre og tæer for at vejrudsigten er forkert.

3 Comments
Previous Post
Next Post