FANTASTISKE NYE BLOGS # 9

Yep – der er flere…. Denne blog er måske i virkeligheden mere et magasin end en blog, men alligevel…

Bloggen til alle os kvinder, der faktisk elsker at kramme vores mobil og GLÆDER os til at møde den nye iPad. ElektronistaMag.com forener digital livsstil, nye trends og design og sitet er for kvinder, der gerne vil følge med i de lækreste gadgets og tips uden at skulle trækkes med pink mobiltelefoner eller nørdesnak. Tænk Elle møder Wallpaper og sludrer om de hotteste, digitale tendenser.

Christiane har gennemført en kæmpestor undersøgelse af kvinder og deres elektronikvaner (mange herude fra har også deltaget), og kalder os, der interesserer os for elektronik for Elektronistaer, og mener at vi på den ene side er trætte af at blive sat i bås med tøsede, lyserøde produkter og på den anden side heller ikke interesserer os for  kedelig nørdesnak. Der findes tilsyneladende ikke noget andet site, som netop rammer dette segment. Derfor har Christiane nu introduceret ElektronistaMag.com bloggen.

BONUS: Hvis du vil vide mere om Elektronista-fænomenet arrangerer Christiane mini-seminaret ”Teknologi på høje hæle” den 19. Maj.

2 Comments
Previous Post
Next Post