Mere om asken

Helsinki lufthavn er lukket, og min søsters og svogers flyafgang fra New Delhi er aflyst. Og ja, jeg ved godt at alting kunne være værre, og som Maren siger, så er det jo for intet at regne mod dem der sidder på Haiti og skal have et liv op at stå… Jeg sammenligner heller ikke… Nu er det bare det, at min svoger er selvstændig af den slags, der har deadlines, der SKAL overholdes, og min søster skriver speciale på den måde, hvor hun VIL overholde alle deadlines, og de nu ti dage, der er gået ekstra begynder at være et problem. Jeg bliver helt stresset på deres vegne, og er bare så uendeligt taknemmelig for at Johan og jeg nåede at komme hjem til Elias inden naturen greb ind. Tænk nu hvis vi havde siddet der og ikke kunne komme hjem til ham? Jeg tror jeg var svømmet hjem. En uge var rigeligt (fem dage var faktisk alt rigeligt) at være væk fra ham, men ikke et skund længere.

3 Comments
Previous Post
Next Post