Fra 1970’erne

Bedste Karen har fisket denne bog op fra gemmerne og foræret den til mig. Jeg er simpelthen helt vild med den. Det er ikke sikkert at jeg nogen sinde får lavet noget, der bare minder om det der findes i bogen (og hvis jeg gør, så lover jeg at jeg i hvert fald ikke laver noget i patchwork, der skal bruges som hat. Men se lige nogle vilde projekter. Og farverne. Tænk at nogen faktisk har lavet det. Så gik den vinter, vist…

2 kommentarer

  1. Præcis den bog har jeg også bladret i for et par weekender siden til patchworkhygge i Odense. Den er intet mindre end fantastisk! Hvis man altså husker at tænke nutid ind i projekterne;)

  2. Jah!
    Jeg har LIGE – som i for få TIMER siden – bladret mit eksemplar igennem, for at finde inspiration til alle mine rester!
    Tilfældigheder, eller hvad?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *