Omelet vs Amulet

Da vi sad i Indien og så denne fantastiske TVSHOP reklame og i virkeligheden skulle være på vej til endnu en runde vidunderligt bryllup, blev jeg nødt til at dokumentere det. Min søster kom til at sige omelet i stedet for amulet, så det blev så også dokumenteret. Nå, men her er det så: Det du har ventet så længe på; de dimser der beskytter dig mod onde øjne:

Som alle ved, er det jo sådan at hvis dine aktier falder, dit barn igen er sygt (eller ikke sover), eller hvis du kontinuerligt er udsat for uheld, at nogen ser på dig med onde øjne:

Onde øjne er typisk ret røde, som du kan se.

Og her er en stakkels mor, som igen og igen er udsat fra onde øjne af sin “søde” veninde:

Men her er så løsningen: Amuletter (omeletter), som danner en slags beskyttende hinde mod røde, onde øjne omkring dig og dem du holder af. Tænk nu hvis… (Og så ikke et ord om at de ligner souvenir-bras fra en græsk ø, vel?)

5 Comments
Previous Post
Next Post