Mor, der er nogen, der har tegnet på din hånd!

Hej derude. Jeg har været væk, men er her nu igen – og faktisk ved jeg slet ikke hvor jeg skal begynde at fortælle. Johan og jeg har været i Indien. I New Delhi. Til bryllup hos en indisk familie, jeg har kendt i 15 år, hvis ældste datter skulle giftes. Jeg har besøgt dem mange gange gennem årene, og de har også besøgt os her i Danmark, så båndene er tætte, og er bestemt ikke blevet løsere efter denne helt fantastiske begivenhed. Brylluppet tog fem dage, så dér gemmer der sig allerede fem tusind historier. Og Johan og jeg har været væk fra Elias i syv hele dage. (Det gik forresten fantastisk – vi savnede ham mere end han os. Men han var selvfølgfeligt også sammen med bedsteforældre og blev forkælet fra morgen til aften.) Men i hvert fald må du meget gerne bære over med mig, hvis jeg igen og igen kommer til at fortælle historier fra De Varme Lande, for det er svært at lade være. Det var tosset og sindssygt og helt fantastisk. Eftersom brylluppet var fyldt med traditioner, blev vi i den grad også kastet ud i dem, så værsågod: Her er min bryllupsmendhi (eller som Elias siger: Mor, der er nogen der har tegnet på din hånd!):

18 Comments
Previous Post
Next Post