Mor, der er nogen, der har tegnet på din hånd!

Hej derude. Jeg har været væk, men er her nu igen – og faktisk ved jeg slet ikke hvor jeg skal begynde at fortælle. Johan og jeg har været i Indien. I New Delhi. Til bryllup hos en indisk familie, jeg har kendt i 15 år, hvis ældste datter skulle giftes. Jeg har besøgt dem mange gange gennem årene, og de har også besøgt os her i Danmark, så båndene er tætte, og er bestemt ikke blevet løsere efter denne helt fantastiske begivenhed. Brylluppet tog fem dage, så dér gemmer der sig allerede fem tusind historier. Og Johan og jeg har været væk fra Elias i syv hele dage. (Det gik forresten fantastisk – vi savnede ham mere end han os. Men han var selvfølgfeligt også sammen med bedsteforældre og blev forkælet fra morgen til aften.) Men i hvert fald må du meget gerne bære over med mig, hvis jeg igen og igen kommer til at fortælle historier fra De Varme Lande, for det er svært at lade være. Det var tosset og sindssygt og helt fantastisk. Eftersom brylluppet var fyldt med traditioner, blev vi i den grad også kastet ud i dem, så værsågod: Her er min bryllupsmendhi (eller som Elias siger: Mor, der er nogen der har tegnet på din hånd!):

18 kommentarer

 1. Hvor dejligt, du er tilbage med fantastiske historier 🙂

  Fedt og fantastisk, at I har været i Indien – der er intet som at opdage og sammen opleve noget nyt, fremmed, inspirerende, spændende, sindssygt….sammen med den man elsker.

  Dejligt, at Elias klarede det uden for store savn.

  Glæder mig til at høre flere historier. Cool “tattoo” eller bryllups….hvad-for-noget?
  🙂 Den er flot nok til at gøres permanent!!

  Knus R

 2. Wow! Sikke en udsmykning!!! Og velkommen hjem. Du har været savnet. 🙂 Glæder mig til historierne fra de Varme Lande. Knus.

 3. Kære Julia. Hold nu kæft den er flot!!
  Det lyder helt svimlende fantakstisk og parallel-verdens agtigt, lidt som om man havde sovet meget tungt. Fedt at få lidt karry under vingerne. Nu er der nok en lille mand der bliver kysset.
  Have a sweet day/ Kh Laura

 4. Hvor må det bare have været en spændende rejse i et eventyr, tænker jeg. Jeg glæder mig til at læse mere om De varme Lande 🙂

 5. Velkommen tilbage! Du har været savnet, og sikke vi glæder os til Indiske fortællinger!
  🙂 Jela

 6. Velkommen hjem på pinden, Julia!

  Fantastisk med Indien – Glæder mig til at høre mere… gerne meget mere.. 🙂

  Og smuk, smuk dekoration, du har fået dig!

  KH Helle

 7. Åhh hvor har du dog været savnet! Og hvem kunne have forestillet sig, at du var taget til INDIEN?!?!? Heldige, heldige asen…….hvor glæder jeg mig bare for vildt til at læse mere om turen…..og alt det du garanteret har købt af fantastiske ting dernede….:o)

 8. Hvor er den sindssygt smuk!

  Fedt at I havde en god tur 🙂 Elsker at have venner fra andre kulturer, og specielt nogle der er så forskellige fra den danske…

 9. Afsindigt smuk mendhi!

  Glæder mig til alle historierne:) Det der (sari?)stof ser også ret pænt ud.

  Dejligt at du er tilbage og tak til din feriestand-in. Det var god læsning:))

  Kram

 10. Wow hvor smukt – glæder mig til at høre alle historierne fra de varme lande og måske få fornøjelsen af at se nogel at de smukke textiler du har købt, eller hvordan!??

  KH KM

 11. Fantastisk ‘fingermaling’ og skønt at have dig tilbage…mit RSS-feed sultede! Jeg glæder mig til at høre de mange fantastiske historier -bryllupshistorier kan man vist næsten ikke få nok af!

  Men altså – to af mine yndlingsbloggere var i Indien på samme tid – hvad sker der lige for det?!! Indien er åbenbart the place to be…og jeg var der ikke, øv! Dejligt at I begge er tilbage og kan berige os andre med beretninger fra de varme lande;o)

  Louise

 12. Wauu…den er smuk!! Flot minde at få med sig fra et bryllup…hvor længe holdt den?

  Og du skal bare begynde at fortælle fra De Varme Lande. Det lyder til at der har sat sig nogle sjove – og eftertænksomme – historier under huden på dig…

 13. Velkommen hjem 🙂 Indien er et helt forunderligt land med en på mange måder alsidig og meget spændende kultur, som du så smukt har taget et stykke med hjem af 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *