Aftendufte

I går holdt jeg foredrag i Vanløse om “Sig Farvel”. Det var en rigtig fin aften, og heldigvis blev der båret over med hele min enorme forkølelse og hoste der lyder som om jeg lige om lidt slynger mine lunger ud mod den, der står overfor mig. Jeg havde hevet eftermiddagen ud af kalenderen for at sove -!-, og det der med søvn er altså virkeligt undervurderet. Men det var egentligt slet ikke det jeg ville fortælle – nej, da jeg cyklede mod stationen der ved sekstiden i går, var der nemlig det helt særlige i luften der er i København om sommeren. Luften dufter nemlig meget af vand, lidt af asfalt, lidt af cigaretter, lidt af træerne og af græsset, og i går var det hele der. Det var som om at nu er det altså ok at tro på at det en skønne dag bliver rigtigt forår igen.

8 Comments
Previous Post
Next Post