Snot

På denne første fantastiske forårsdag er jeg alligevel nødt til at brokke mig: Jeg er forkølet, feberramt, halvsløj og har været det i snart en måned. Hvorfor (!) er det så svært at slippe af med, og hvad er det der kommer hjem med det lille nuttede vuggestuebarn? Er det en bakteriesump, vi sender vores unger ned i? Og kan de ikke tegne noget mere i stedet for at snave / bytte bakterier? Orker ikke mere. Nu må det slutte. NU! Tak!

11 kommentarer

 1. Det er det samme her, hvis det kan være bare en den mindste trøst. Og vi sover altså, så det kan ikke være det, der er grunden 🙂 Jeg tror bare at de små krammedyr vi render rundt med, desværre samler alt muligt op nede i deres vuggestuer, og så får vi dem i kærlighedsgave, når de kommer hjem.

  God bedring til dig!

 2. Og det samme her… Jeg har været forkølet og hostet i 3 mdr. nu 🙁 Vi sover godt nok ikke så godt, men til gengæld er min 2-årig datter ikke i vuggestue. I stedet har hun tilbragt det meste af vinteren udenfor i sne og kulde med sin ude-i-al slags-vejr dagpleje, og der er de kun 3 børn, og de har haft vanter på det meste af tiden…. så det er ikke udelukkende vuggestuens skyld.

 3. Åh hvor jeg dog kan følge din klagesang – selvom det er en anelse svært at fokusere på, når solen skinner så fantastisk i dag.

  Min lille trut ligger lige nu og sover i en feberrus og har været syg on/off i de sidste 4 måneder (han har sammenlagt ikke været i vuggestuen i 30 dage på de 4 måneder).

  Lad os satse og håbe på, at det er slut med den slags, nu hvor foråret endelig er kommet – HEP!

 4. Også snot i lange baner her….bogstaveligt talt. I det mindste er jeg arbejdsløs pt., så jeg kan gå passe ham – det må være så stressende at skulle sygemelde sig ELLER skaffe barnepige ELLER planlægge sig ud af det på anden vis ELLER sende barnet halvsløjt afsted….. Jeg kan så til gengæld pive over anden form for stres….den der med ikke at have nogen penge, og føle sig jaget af A-kassen, kommunen, banken og det der selvværd, der også dunker en lidt oveni hovedet…..og så føles den der snot ekstra tung
  😉

 5. i får lige en krammer allesammen og et ønske om god bedring. jeg vil ikke beklage mig, helbredet i top (hvis man ser bort fra 25kg overvægt) – skulle jeg øffe over noget så skulle det være at jeg i barseldagpenge lige akkurat får nok udbetalt til at dække de faste omkostninger……men der er ingen penge til min andel af madbudgettet…..og derfor heller ikke til spas og løjer. AK det bliver nogle kedelige måneder med almisser fra manden

 6. Herhjemme er det nøjagtigt det samme. Vi døjer for tre mdr i træk med snot og hoste. Afvekslingen i de tre mdr har været de tre gange Trunten har slæbt mave vira med hjem, så vi alle har brækket os i kaskader.

  Nu starter jeg på job i april, jeg er glad for at manden går i skole og kan tage barnets sygedage. Men jeg ved til gengæld også at jeg sikkert lægger mig med et eller andet, når jeg starter i et nyt miljø med nye vira og bakterier.

 7. Kender du tilBiostrat?? Det bruger vi – og det hjælper!! Ikke i morgen – men på sigt!
  Vores dreng har mbl-mangel, så vi har virkelig også været igennem megen sygdom (desværre).

 8. Åh ja, Julia… jeg har jo to små drenge på 1 og 2 år… som går i samme vuggestue og det er ikke småting, de bliver udsat for… Men ak, jeg har haft en snak med min læge mange gange og for nylig havde jeg så en herlig reservelæge som fortalte mig, at det er helt normalt at et vuggestuebarn har tredive sygedage pr. år de første år i vuggestuen. Gisp… og hvis mine drenge ikke er syge på samme tid så…. øh?

 9. Det ER ulideligt. Måske kan lægen sige noget klogt om et immunforsvar, der måske trænger til et eller andet? Selv sluger jeg Imedeen, som godt nok sku’ være for huden, men på mystisk vis har den sidegevinst, at jeg aldrig bliver forkølet. Maybe worth a try?

 10. Det er en fase, det er en fase, det er … Er træt af at være træt, snottet og underskudsagtig. Men jeg ved jo at det pludselig (!) går over og jeg bliver glad, får fregner og har lyst til at spille fodbold i indkørslen. Så fat mod… Kh. Ellen – med skinnende blank næse pga. for meget “pudse næse” og små grimme skinnende øjne – nok noget feber!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.