Onsdag

Der er lidt stille her på min blog i disse dage. Kombinatationen af syg lille Lækkerunge og meget travlt gør mig ikke cyber-flittig. Jeg sidder i et tog på vej ud at holde foredrag. I dag er det Frederiksværk, og Elias er hjemme sammen med Johan. Elias har det bedre, men feberen koger, og så sjovt er det altså heller ikke, så selvom det går bedre er han stadig ikke rask. Han gør som en sølløve og vi kører nu på andet døgn uden søvn, men det går nok så længe han bare snart bliver helt rask igen. Det er simpelthen så hæsligt, når ens barn er syg. Jeg ved ikke, hvordan det er meningen man skal holde det ud – den eneste grund er nok netop den, fordi man SKAL. Jeg glæder mig til at komme hjem og holde om ham den lille igen, men tusind tusind tusind (!) tak for alle jeres dejlige hilsener.

17 Comments
Previous Post
Next Post