E-L-I-A-S

Muligvis var jeg en kende kreaStiv, juleblå og nytårsmelankolsk da jeg fandt på at afprøve forskellige broderiteknikker på ELIAS. Altså ikke på ham, men på navnet. Og muligvis var jeg helt sikkert alt for træt da det tre gange lykkedes mig at sætte vimplerne på bånden i den forkerte rækkefølge…. Godt han ikke hedder Carl-Christian-Leopold-Frederik, så var det da gået helt galt. (Leopold er faktisk ikke et dårligt navn, hvis nogen venter på en lille dreng…), nå men nu hænger de altså lige om lidt over Elias seng, og jeg har simpelthen syet noget igen. Det er titusindogtolvethalvt år siden sidst.

11 kommentarer

 1. Hvor er de søde og skønne.

  Der er nogle kloge folk, der siger, at bogstavrækkefølgen er underordnet, da vi læser i ordbilleder ;o)

 2. Hvor er det fint, Julia… Er ret hooked på den vimpel-ide! Jeg er også i det kreastive hjørne og sidder og hækler på en nussebamse til min søn, men har lige indset at det, der skulle ligne en sød hale har kraftige falloide tendenser, hmm… en nuttet hæklet bamse med fletninger har altså ikke en lang, blå tissemand, har den?

 3. ha ha, ang. Leopold, så fødte min veninde en dreng d. 30.12 om aftenen (godt det ikke var dagen efter) – hendes mand var altså overbevist om at han skal hedde Magnus Leopold – hvilket han allerede var hooked på for to år siden, da min veninde fødte en pige.
  Drengen kom nu altså til at hedde August. Med Magnus Leopold må man have været i det kreaStive hjørne 🙂
  Fine vimpler by the way….. Syr du om natten, når I alligevel er vågne? Fatter ikke hvornår du når alt det du gør.

 4. Fatter heller ikke, hvordan du når alt det, du gør! Her har jeg været et år om at få taget mig sammen til at lægge gardiner op, altså kun to styks, og lidt sjusket, sådan buk, klip, buk, sy, buk igen, sy, og så knibe øjnene lidt sammen, så man næsten ikke kan se, at det er skævt. Mens jeg selv går og smiler skævt og spørger Kæresten, om han ikke er GLAD for, at jeg har lagt de gardiner op 😀

  – Synes Leo er sødere end Leopold….(Og som Steenen skriver: så er Magnus Leopold måske en aneles kreastivt 😀 Elsker det udtryk!

  – Er vild med din vimpel, og særligt med A og L….gad vide, hvad Elias kan blive til med anden rækkefølge…..:
  LIASE
  EALSI
  ELAIS
  Meget kreastivt 😀

  Aij, Jela!!! Griner højt: En bamse med en lang, blå tissemand! Og så en NUSSEbamse!! Gad vide, om den ville blive ved med at være blå 😀

 5. PS: Min 9-årige har lige syet en rød bamse i sin SFO. (Muligheden var at sy den som julegave, men han ville helst beholde den selv, og det syntes jeg bare var helt i orden!!) Apropos navne, så har han døbt den Benny (Hvor får han det fra??! Han har også en bamse, der hedder Frank og en der hedder Doris! Gad vide, hvad hans fremtidige børn kommer til at hedde?!)

  Han sover med sin lille, røde Benny. Heldigvis har den ikke en tissemand 😀

 6. Hvor er de FINE ! Og jeg gad da sådan set også godt vide hvornår du finder tid til at være kreastiv ? Selvom det stive vel næsten kommer af sig selv som følge af søvnmanglen ikke ?

 7. hej Julia

  De er da super fine……jeg tænker bare hvornår h…….. har du nået og sy dem…….?
  men du har måske stikkontakt til symaskinen på bagtrappen……..:0)
  hilsen Maia

 8. Åh Julia, lov mig at du vil være reservemoster, når vi får vores adoptivbarn. Ellers får han/hun ALDRIG noget, der lugter af hjemmelavet! Alternativt må jeg oprette en mailadresse til svigermor og sende alle dine links videre. Hvad skal jeg gå efter??? 😉

 9. Er så glad for at læse, at det er vimpler til over sengen. Ved mit første kig på skærmen så jeg en lille trusse med et stort E! Jeg blev heldigvis klogere. 🙂
  Rigtig fint til Elias. Tænk hvis man selv kunne den slags.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *