Bare jeg var halvt så smidig som Birgitte

Ja, se det er en overskrift jeg ikke havde regnet med jeg skulle knalde afsted i cyberspace foreløbigt… Men jeg mener det. Birgitte har begået en helt vidunderlig blog for alle der ville ønske sig ro, afstressning og at kunne det der yoga.

Jeg går faktisk og rumler med at begynde på det; jeg har aldrig prøvet det, men jeg tror virkeligt det kunne give mig noget. Og nu er det jo 2010 lige pludseligt… Og jeg er ikke-ryger… Og man har virkeligt lækkert tøj på når man dyrker yoga (se Birgittes blog, hvis du er i tvivl). Nå, men klik dig ind her og lær meget mere om yoga og at være lækker og smidig. Jeg er fan.

Foto lånt hos Birgitte

5 kommentarer

  1. Så fik jeg også læst Birgittes blog. Fantastisk og sikke flotte billeder.
    Jeg ville også ønske, at jeg var lige så smidig som hende, og jeg kan godt forstå, at du er fan.

  2. Jeg hører også til gruppen af kunne-godt-tænke-mig-at-prøve-yoga, men har aldrig fået gjort en dyt ved det. Har besluttet at få styr på vejrtrækning først og her ser Birgittes blog ud til at være fyldt med fif – så 1000 tak.

  3. Jeg kan kun anbefale yoga på det varmeste. Jeg er lige begyndt på et hold igen. Jeg har dyrket yoga i Indien, på aftenskole og det er er fantastisk. Det efterlader en med en skøn følelse og en dejlig kropsfornemmelse. Hvis du/I trænger til ro, nærvær, energi og fokus på dig selv er yoga vejen frem

    Kh M

  4. Jeg er også stor fan af yoga, selvom jeg ikke får dyrket det nok. Specielt den del der har med afslapning og vejrtrækning at gøre, er ret vild. De første par gange var jeg så tæt på at komme til at tude af at trække vejret HELT derned i maven, hvor man gemmer alt det dumme man ikke gider tænke over. Men som det er nok meget sundt at få rørt lidt ved det ind imellem, ikke ? Og så bliver man lækker af yoga ! Jo jo, jeg kunne da se resultater på inderlår og farmor-arme efter 4-5 gange ;o)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *