Forår + bryster

Hmmm… jeg kan se at min bonerthed måske har spændt ben for mig, for der er altså gode argumenter FOR at amme andres børn. Hungersnød fx. Og måske må jeg bare indse at mit forhold til amning nok er en kende (for?) kompliceret. Borset fra det, så er det altså sandt. Nu er det forår. Det passer altså. Der ER forår i luften. Vinden er mindre kold, og i morges klokken halv seks, da Elias skreg på min arm (denne gang er det så tænder), da hørte vi fuglesang sammen. Altså imellem skrigene. Jeg kan også mærke at det er ved at være på tide med det forår. Jeg bilder mig ind at Elias får det bedre, at nætterne bliver bedre, at der bliver færre trappetrin til 4. sal, at jeg helt af mig selv begynder at løbetræne, så snart foråret er her. Jeg bilder mig også ind at energien vender tilbage, så snart der er varme i luften og at jeg så får brug for lidt mindre søvn, lidt mindre kaffe og bare lidt mindre sukker. Jeg tror fuldt og fast på det. Og så får jeg måske ogsaå overskud til at lade bryst-/amme-blufærdigheden falde til fordel for mere nuancerede synspunkter. Måske.

5 Comments
Previous Post
Next Post