Bedstemor med kys i

Hjemme igen efter besøg hos Bedste Karen i Odense. Hun er syg, men har det bedre, og det er vi nogle, der er meget taknemmelige for. Elias var totalt vild i toget og endte med at stjæle to telefoner fra slumrende medpassagerer, og jeg var så “Mor uden styr på barn” som gik turen ned igennem vognen med åbne håndflader og andre menneskers mobiltelefoner, for at finde ud af, hvis de var. Turen var for hård for Elias som stadig er syg, og det gav mig så chancen for at genopfriske lektion #1 fra Forældreskolen:

Der er forskel på, hvad forældre har lyst til og hvad børn har behov for.”

Men jeg havde virkeligt behov for lige at runde Karen. Bedste Karen kan alt det, min egen mor ikke forsøgte sig med: Bakker med kaffe og pæne kopper. Krydret kakao om eftermiddagen. Blomster i vaser alle vegne,  tændte stearinlys og hygge i alle kroge. Stabler af magasiner, stakke af smukke havebøger, reoler der bugner af nips, krukker og ting, man ikke ved hvad er. Og så er hun Bedste for fuld skrue. Elias er det heldigste barn i verden, for der er kærlighed, yndlingsmad og flere bananer end aberne i zoo kunne ønske sig, og oveni det, så mange kys at hans fede kinder er ved at falde af. Hun var min  mors nærmeste veninde, og nu er hun grunden til at vi er mange der ved, at vand er tykkere end blod.

Søster prøver at være positiv overfor nevøs musiksmag hos Bedste...
Søster prøver at være positiv overfor nevøs musiksmag hos Bedste...
4 Comments
Previous Post
Next Post