Dag med chokolade på

Livet er en æske fyldte chokolader, sagde de engang i en amerikansk film, som dengang var god og oscarværdig og som nu er så gennemført corny at man næsten ikke kan holde ud at se den. Igen. Men nogle dage er også som fyldte chokolader. Gode, søde og lige præcis så uforudsigelige som man kan holde til Som nu i dag. Hvor blogindlægget fra i går er fyldt med ønsker om god bedring og forslag til urtemedicin til Skattefidusen (jeg har købt det!). Jeg tror de gode ønsker virker, for Elias var glad i dag. Og havde helt klart meget mindre ondt. Og så lærte han mig, at rigtige løver, de siger MUUH, og det vidste jeg altså ikke i forvejen. Og så var det i aften, jeg fik min debut som sådan en, der læser højt af sin bog. Nervøs var jeg! For det var for Pretty Inks kloge skare af kloge forfatterinder, plus alle de kloge damer, som sørger for at ens bog kommer ud. Men det gik sgu! Og jeg synes det var sjovt, og kunne faktisk nyde at stå der.

I morgen tager Elias og jeg over til Fantastiske Bedste Karen i Odense mens Johan giver koncert både fredag og lørdag. Hvis du er i Lyngby eller Roskilde, ja, så går altså glip af noget, hvis ikke du liiige smutter forbi og hører ham. Jeg er jo forresten total objektiv.

Men tilbage til chokoladen. For posen med hjerterne fik jeg af en venlig sjæl der selv har små børn og ved at man går sukkerkold når de er syge. Da jeg begyndte på indlægget her var posen fyldt. Nu er der kun én tilbage. En god dag – det var det altså.

9 Comments
Previous Post
Next Post