TAK, Svigermor!

Søvn virker. Søvn er kommet for at blive. Søvn er det nye sort – jeg kunne blive ved, og vil gladeligt være den der opfinder titusind nye klicheer, for det passer – søvn holder! Efter en nat uden gråd, var morgenen helt fantastisk, og da lille og stadigt syge Elias blev afleveret ved hoveddøren, så Fantastiske Svigermor også noget brugt ud. Hun var også lidt chokeret over HVOR lidt Skattefidusen rent faktisk sover. Men heldigvis ikke afskrækket (Gud ske tak og lov for det), og kan godt overtales igen (Og der bliver købt blomster, det gør der…). Arbejdsdagen blev amputeret, så jeg kunne komme hjem og passe, men det kørte videre pr telefon og mail, og vi har fået afleveret det hidtil flotteste magasin til tryk. Således multitaskende kom vi igennem dagen, og inden Elias gik amok i eftermiddags, havde jeg heldigvis (tak til Svigermor) overskud til at pakke ungen ned, slæbe ham ned fra fjerde og gå en tur i det lille forår med ham i klapvognen. Vi fandt faktisk Københavns flotteste cykel og kiggede på blomster som Elias kaldte for MAM. Men det korte af det alt for lange er at søvn, søvn det holder. Jeg lover hermed at stå fremtidige børn og svigerbørn bi. Promise. Og de der gener, der giver manglende søvn? Dem har Elias fra sin far.

10 kommentarer

 1. Godt du fik sovet! Men synd for Elias, at han ikke er frisk.
  Du har en rigtig skøn svigermor.

  Nu kommer jeg med et forslag… måske upædagogisk fra en vaske-ægte pædagog… dvd med Teletubbies… de er vilde med dem. Jeg har før været imod dem, men nu har jeg lige givet min nevø en på 6 måneder og han er vild med dem. Det var bare lige et ide og forslag :0)

 2. Hej Marianne! Vi har et helt bibliotek med Teletubbies. Elias kan ikke rigtigt sidde stille til dem mere, så jeg har helt glemt dem, men tror altså at jeg må prøve igen! Tak for påmindelsen! KH J

 3. Jeg må altså lige lykønske dig for en god nats søvn 😉
  Men jeg må også lige have det ud mellem sidebenene, det som plager mit sind og mine tanker… Lille Elias kan ikke sove….Er syg og ked, men mest om natten?
  Jeg ved godt du siger at det ikke er hans øre, og at de jævnligt bliver set efter…MEN af erfaring ved jeg at en almindelig læge ikke altid kan se det der er galt i øret, MEN GÅ TIL EN ØRELÆGE, jeg har selv prøvet det du gennemgår, og det tog desværre alt for lang tid at finde ud af at sønnen havde kraftig mellemørebetændelse, først da ørelægen så på ham, fik vi nattero igen.
  Mange tanker fra Irene

 4. Hvor skønt med sådan en dejlig svigermor. Verden ser helt anderledes ud, når man har fået en god nattesøvn:-) Nu krydser vi “bare” fingre for at Elias snart er frisk igen. Sikke skønne tulipaner, absolut en af mine foretrukne blomster, ja hvis den den foretrukne 🙂

 5. Herligt, Julia, at i nu har fået mulighed for en god nattesøvn, det kan sgu redde meget!

  Jeg vil tilslutte mig opfordringen om at få kigge ørerne grundigt efter, der er ikke noget, der er mere plagsomt for et lille sølle barn, end at skulle ligge med væske i mellemøret.
  Måske kunne i forsøge at lægge et par bøger under benene i hovedende af stumpens seng, det hjælper, hvis det er ørerne der værker.

  Arj altså, undskyld, nu lyder jeg lige som en halvgammel og bedrevidende mor, sorry!
  Halvgammel er jeg, men ved ikke en skid bedre end du, hvad der er bedst for dit barn, men det kunne jo være.

  Håber, at i får hvilet en smule mere i nat, og ellers må du sidde i mørket med dit skønne barn i armene og glæde dig over, at du har fået afleveret et lækkert magasin…

 6. Yæææs! Søvn styrer! (Har selv lige fået 4½ time sammenhængende for første gang i 100 år) Man bliver totalt overskudsagtig. Lige som de der mødre i den anden klub… 😉

  Håber i øvrigt, der er noget med de ører – du ved, hvad jeg mener. Vores nabo havde 8 mdr uden søvn, dreng fik dræn i ørerne – de sov igen om natten. Så lad endelig høre. Så at sige. KH

 7. ‘It takes a village… ‘ Det har jeg vist sagt før. men det passer altså. Ekstra hænder. Ekstra hjerter, der har overskud til at opgive nattesøvnen.
  Mødre, svigermødre, søstre, veninder, (og de tilsvarende af hankøn :))naboen, der godt gider lytte til babyalarmen, mens man smutter hen og handler… Det kræver bare at man siger til, som du selv sagde…
  Hvor er det godt at du fik sovet. Jeg håber I finder ud af hvad, der er med ham, så nattero bliver mere end en engangsforteelse.
  K.

 8. Man skal ikke have henvisning for at gå til ørelæge og som mor til et ørebarn kan jeg kun sige, at ørelæger ser ting som alm. praktiserende læger aldrig får øje på. De er jo generalister, hvor ørelægen er specialist. Og vi fik ingen søvn herhjemme før Klara blev 18 mdr og fik dræn.

  Noget helt andet – gæt hvad jeg har købt i dag og skal læse i weekenden? Juhuu, endelig fik jeg tid (og råd 🙂 )

 9. Jeg vil tilslutte mig go-ørelæge-holdningen!
  Min den yngste har aldrig haft ondt i ørene. Han har dog fået lagt dræn ind to gange, og det hjalp. Både på nattesøvn, pyldrethed, sprog/hørelse og humør.
  Hvis der er lang ventetid, så prøv alligevel at smutte forbi egen læge og fortæl, med bedende øjne og på knæ, at dit moderinstinkt siger, der måske er noget om det med ørene. En henvisning får det nogen gange til at gå hurtigere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *