Look me in the eye baby (frit efter Dirty Harry)

Først og fremmest: Elias kan komme i vuggeren i morgen! Penicillinkuren er overstået, og han spæner rundt igen. Helt fantastisk! Og SÅ lettende!

Dernæst! Så er jeg kommet til liiige at smutte ind i en boghandler  på Frederiksberg fem minutter i lukketid for (endnu en gang) at affotografere bogen. Og nu stopper jeg. Promise! Boghandlere derude: I behøver ikke være nervøse – jeg ER stoppet nu!

Jeg skal nok prøve at bevare en rest af klædelig beskedenhed og lade være med at kommentere på at en nyklassisk japaner står og hviler sig op ad min bog.

Der er heldigvis også begyndt at komme reaktioner på bogen – en enkelt lunken anmeldelse (anmelderen mener jeg snakker for meget…) og nogle meget rosende. Jeg får samlet dem sammen og lagt dem ud her om nogle dage. Men så kommer der også de reaktioner, jeg glæder mig over – reaktioner fra kvinder der rent faktisk har LÆST bogen, som har haft en oplevelse med at læse den, og som gider at tage sig tid til at skrive og fortælle om det, om deres liv, og som overbeviser mig om at vi jo nok allesammen har en del mere at sige hinanden end vi lige tror. Der er i hvert fald tusind ting, jeg kan lære af damer, der står i andre situationer (eller tit: Præcis den samme som mig), og som har gjort sig nogle tanker om det hele. Så de mails, blogbeskeder og breve jeg har fået de sidste par dage betyder simpelthen alverden, og jeg er altså helt sikker på, at lige gyldigt hvor høje stiletter vi drømmer om at have på, så kan vi stadig se hinanden lige ind i øjnene, hvis bare vi vil.

12 Comments
Previous Post
Next Post