Sikken en dag!

Så kom bogen ud!

Blev brændt af af et radioprogram, der havde glemt jeg skulle komme, og kom selv for tidligt til et, der først er i morgen. Så tjekket er man! Inde på forlaget Pretty Ink havde de inviteret på sherry og chokolade (sidstnævnte blev Elias meget glad for), og så sad jeg ellers der sammen med alle de damer, der har været så uundværlige for mig det sidste stykke tid, og drak sherry, spiste chokolade og så bare til mens Elias splittede yndlingsredaktice Annes reol ad.

Anne og Elias. Se rod!
Anne og Elias. Se rod!

Inden da hvde jeg taget en guldmedalje i pinligheder og spurgt efter min bog i fem boghandlere. De fire første havde ikke pakket den ud! Men den sidste havde – og så var jeg lige pinlig igen, og stod der inde midt på Strøget og fotograferede:

Se - under SKØNlitteratur!
Se - under SKØNlitteratur!

Og PIIIIINLIG IGEN:

Elias prøver allerede trods sin unge alder at kigge væk og undgå at blive sat i forbindelse med mig…

Og nu er det aften, og jeg er så glad og lettet, og sidder her med søster og svoger og en halv øl, og synes godt nok det har været en fantastisk dag! Så håber jeg bare at den klarer sig derude, min bog, så jeg får lov til at sætte mig til tasterne igen. Sikken en dag!

25 Comments
Previous Post
Next Post