Modeuge med feber på + dårlig vittighed

Så begynder modeugen: Ecco uddeler en pris i aften og jeg skal ind på Rådhuset i aften og se hvem der får den. Desuden er der middag og en chance for at tage det fiiiine tøj på (som jeg jo huskede at købe i Paris). Elias er dog stadig syg. Eller: han er syg igen. Pludselig fik han 39.9 i feber og jeg har det ikke helt på toppen over at jeg ikke er hjemme. Men Svigermor kommer, for Johan skal ud og forberede noget tv-halløj han skal deltage i (detaljer følger), så jeg burde være rolig. Og jeg er sådan set heller ikke U-rolig. Jeg er mere sådan lidt problematisk omkring at jeg ikke sidder hjemme i sofadet og holder den lille brandvarme Fidus, som jeg har gjort siden fredag aften, hvor denne omgang begyndte. Forstår virkeligt ikke at det kan blive ved – og nu har jeg lovet at tage med til den middag, så nu gør jeg det.

(Men hvad sker der lige for den dårlige samvtitighed? Den er den allerdårligste vittighed, jeg har… Den er ligesom flyttet ind i mit liv sammen med Skattefidusen, men den dukker heldigvis kun op ind i mellem. Og jeg har det jo sådan at man skal være der hvor hjertet er, og det er jo helt bestemt hos Elias – men hvis jeg nu bare en enkelt gang vil ud af huset, SKAL jeg så være ved at kvæles i det? Nej, vel? Eller hvad? ÅÅÅÅH NEIIII)

Min lille Skattefidus, når han er glad. Og rask. Jeg HADER når han er syg!

9 Comments
Previous Post
Next Post