Tillykke, Elias

Kære Elias.
Så blev du et år. Et helt fint rundt år. Et år, dit første, hvor alt hvad der skete var nyt for dig, for mig og for din far. Jeg vil her gerne sige undskyld for de gange vi har tabt dig (2), og de buler du har fået som ikke rigtigt var din egen skyld, men kom, fordi vi ikke var hurtige nok til at flytte en klods eller sætte hånden på et bordhjørne. Det var ikke med vilje! Det samme gælder de tre-fire millioner gange, hvor vi ikke har fattet hvad du ville og givet dig sut i stedet for mad og vice versa.

Vi elsker dig, Elias. Ikke bare sådan lidt, elsker vi dig. Ikke som man kan elske nye sko eller jordbæris. Mere sådan på den måde, hvor man kan vælte bjerge, fange regnbuer og tømme hav af ren og skær kærlighed. Jeg elsker dig så højt, at jeg holder mig for næsen og lige hurtigt kaster et blik på din lort, og ser efter om du kan fordøje det du har fået at spise. Og jeg elsker dig så højt, at faktisk det er nogenlunde ok, at jeg ikke har sovet i et år. Og hvis der nogensinde er nogen, der giver dig en på skallen i sandkassen, så tæsker jeg deres far. Og min kærlighed til dig er så stor, at du ikke engang behøver at bede mig om noget. Jeg gør det hele af mig selv.

Det gode ved al denne kærlighed er, at der ikke er nogen hage ved den. Du skal intet gøre. Du skal bare vokse, trives, være sund og rask, grine, kramme, lære nyt og nyde at være dig. Du er jo den bedste. Den allerbedste. Bare spørg din far. (Og hvis du så ville sove bare lidt ind i mellem, ville det altså være helt ok, det skal du slet ikke få det dårligt over.)
Tillykke Elias, et år.
Jeg elsker dig,
Kys,
Din BU-AR.
PS – kagen ser hjemmelavet ud, Elias. Men jeg har altså stjålet den fra det der internet. Som du ved (og pædagogerne i vuggestuen HAR opdaget når du har grød fra dagen før på tøjet) har jeg knapt nok overskud til at vaske tøj. Jeg lover at lave en til dig i weekenden. Den bliver MEGET pænere end den her. Promise.

24 Comments
Previous Post
Next Post