Update

Min far er lige gået. Han har været den frelsende engel her midt i panikugen uden Johan. Jeg klappede totalt sammen med noget mavehalløj i går (sikkert en gave fra vuggestuen), og Elias har heller ikke været på toppen. Det er totalt uhyggeligt ikke at være to, når man ikke er på toppen. Hvordan enlige forældre gør det fatter jeg ikke. Samtidig er der tryk på arbejde, og jeg prøver at arbejde morgen og aften, men lidt svært at gøre fra badeværelsesgulvet. Så en gave er det, at min fars afrejse til Afrika først er om ti dage, og at han har tid til at hjælpe os lidt her i kaos. Apropos kaos… jeg får hverken ryddet op, købt ind, vasket eller ordnet noget som helst før Johan er tilbage fra musikerlivet i Juhu-land. Og så var det i går vi kunne råbe hurra for Obama og krydse fingre for at det virkeligt bliver en bedre verden. Jeg har forresten fået et eksemplar af bogen i hånden! Tung, skinnende blank og næsten 300 sider. En fuldstændig surrealistisk fornemmelse. At sidde der med et halvt års skriverier i hænderne. Nu ligger de der. Nu bliver jeg nervøs.

10 Comments
Previous Post
Next Post