Nytårs-Kjolen & Krisen

En af livets store tilbagevendende kriser må være tøjkrisen, og den omkring nytåret plejer at være rimelig forfædelig. Veninde har opdaget at hendes ikke er så helt og holdent vidunderlig, som hun troede den var, og har brugt sådan ca 8 timer downtown for at finde en ny. Det lykkedes ikke. Men her hos os, er der knapt så megen krisestemning, for nytårskjolen er fundet. Fra en af yndlingsdesignerne, Wackerhaus, og jeg skal bare lige have flyttet en knap, så den kan passe nogenlunde. Fin, ikke?

2 kommentarer

  1. superfed kjole!, Jeg er nok lidt mere “forsigtig og kryber vist nok i den grå-sorte-slå-om-ting, der skjuler alt det, der skal skjules ;O)

    Rigtig godt nytår til dig

  2. Åh, hvor jeg bare knuselsker dig for ikke at være en farveangst blegfis!
    Jeg vil vædde ½ leverpostejsmad om at du så fantastisk ud!
    (Undskyld, men det var det eneste jeg havde at vædde med lige her…)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.