VDM kalder vuggestuen

Det har været sådan en god dag. Besøg fra veninde Julie, som var på Østerbro for at bytte julegaver, og som kom herop med frokosten i hånden. Søster Anne-Sophie og mand Helmer kom også forbi med kager til alle inkl et sukkerchok til Elias. Det var så dejligt at se dem alle, og nu er Elias endelig både lagt og faldet i søvn og aftenstemningen begynder at lægge sig henover det allersidste af dagen. Og som VDM (Verdens Dårligste Mor), har jeg nu på vegne af familien lavet en aftale med vuggestuen om at Elias er der 4-5 timer i morgen, så både Johan og jeg kan få arbejdet. Det et godt, og jeg tror sådan set heller ikke Elias har noget imod at kysse og kramme på alle ungerne på orange stue et par timer. (Eller er det bare det man siger til sig selv, for at mindske samvittighedskvalerne?) Problemet er lidt, at vi er laaangt bagefter med alt det vi troede, vi kunne nå at være foran med, undtagen rødvinen, lange aftner og formiddage i nattøj. Nu skal jeg lige nå ganske hurtigt at få syet noget til Bedste Karen, som hun kan få med hjem. Hun rejser nemlig allerede i morgen. En uge kan være noget så kort.

6 kommentarer

 1. Dét skal du bestemt ikke have dårlig samvittighed over. Jeg afleverer også begge mine unger i morgen og jeg er overbevist om, at de får en god dag med alle vennerne. Der er trods alt grænser for, hvor opfindsom og underholdende man selv er på 10.dagen…….Nu er det pædagogernes tur:-) Jeg er overbevist om, at de også har savnet at se mine guldklumper og det vil man da ikke stå i vejen for. Vel?;-)

 2. hov hov…. hvad er nu det? Den der dårlige samvittighed, den skal du pakke lagt væk, hurtigst muligt! Du får en glad unge, der har fået leget og hygget, du og din mand får lavet nogle af de ting, I er bagud med, så det er da en win-win-situation….

 3. I har RET! Jeg er jo en lallende amatør! Væk med dårlig samvittighed og ja – jeg kan snart hverken rasle, danse eller slå to ting sammen på nye måder mere… Tak!

 4. På dette tidspunkt af juleferien bliver vi allesammen lidt mætte af alt juleriet og (selvom vi næsten ikke tør hviske det) også lidt af hinanden. Når man har det sådan er det helt sikkert bedre med en lillebitte pause end med den dårlige stemning der kan være alternativet. Hvis du tilmed har dårlig samvittighed over arbejder der burde gøres er du let at stresse. Hvis du får nået noget af dit arbejde og hvilet ørenene en anelse er du helt sikkert en sjovere mor bagefter så du har ingen grund til at have dårlig samvittighed. Tværdigmod du gør sikkert både Elias og resten af familien (inklusiv dig selv) en tjeneste.

 5. Hvordan gik det så? Kom den unge mand i vuggestue eller sov i over jer? Det er så afsindigt svært at tage sig sammen i juleferien. I dag måtte jeg sætte vækkeuret for at nå til frisør…….kl. 10:30!!!!

 6. VDM, ha ha, det var da et genialt udtryk 😉 Når det er sagt tror jeg betemt heller ikke Elias vil have noget imod at komme nogle timer hen og kramme på de andre børn. Det er da bare sundt at komme lidt ud 🙂

  Tak for kommentar inde ved mig, altid rart når nye melder sig på banen.
  Jeg vil straks kigge lidt nærmere på din blog også.

  Mange hilsner
  Maria.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.