Forgiftning

3 måder uforvarent at forgifte sit barn
1. Jeg har fået at vide i vuggestuen, at børn under et år ikke må få rosiner. Hvor skulle man vide det fra? Elias har høvlet rosiner ned, ligesiden vi opdagede, at han synes det er sjovt at sutte på dem til de er små skaller, som han spytter ud.
2. Samme sted fik jeg at vide at børn ikke kan tåle kanel… Det vidste jeg helt ærligt heller ikke.
3. Figenstang. De fleste er fyldt med rosiner. Hvor skulle man vide det fra? Det hedder jo ikke rosinstænger vel?

Men hvor ved folk sådan noget fra?

1 kommentar

  1. Den der med kanel, den kendte jeg altså ikke til. Og det gjorde de iøvrigt heller ikke ovre i vuggeren før end de allerede havde OD’et Rumlekiksen med skidtet, så han blev helt indianerrød i knoppen. Pædagokker, altså…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *