Moder-Myten & Glimmer, Glimmer, Glimmer & Foredrag om hverdagen som mor, kvinde og bare én selv

Noget af det, der ind i mellem kan være allermindst glimmer i, er livet med små børn. Det kan være hårdt, det kan være slidsomt, og det kan faktisk også være helt ulogisk ensomt. Og ja – det ER også skønt, vidunderligt, givende, bekræftende og noget man skal være uendeligt taknemmlig over at prøve, men herude i mit hjørne af internettet er vi for snart 10 år siden (hvis ikke det faktisk er 12,…) blevet enige om at kalde tingene ved deres rette navn. Men der er en bølge i gang igen – en jeg faktisk troede var slut, men jeg kan se den nærme sig igen. Nemlig, den der handler om at være en lille bitte smule mytebevarende omkring moderskabet. Og nej, det er ikke sikkert at du, der læser med her har svært ved at kalde tingene ved deres navn (det tror jeg faktisk ikke du har), men jeg kan ellers love dig for at andre har. Min email koger stadig over af beretninger fra det virkelige liv, fra moderskabets bagerste hylde, og fra det sted, vi alle sammen kan mødes om, nemlig frygten for ikke at gøre lige præcis dét godt nok.

Netop derfor er det vigtigt at vi mødes, deler erfaringer og taler sammen. Og netop det, er det jeg gerne vil invitere dig med til:

i Aarhus 

og

I København 

Og hvis vi er venner på instagram har du muligvis været med til at bestemme hvad netop disse aftener skal handle om, da jeg for nyligt inviterede til at være med til netop det. Jeg møder op i glimmer, og håber på at se dig!

PS – der er goodiebags!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *