Gaveregn: Vind neglelak i alle farver

Dette indlæg er sponseret eftersom vi her hos Lahme arbejder sammen med essence.

Der var en gang en klog dame, der fortalte mig at det ikke er klogt at kalde makeup for dullegrej. Sagen er bare den, at jeg stadig kommer til at glemme det, og kalde det for lige netop det. Og det er dumt, for der er fra mit perspektiv intet dullet i at gøre sig umage – om det er på arbejde, med sine unger, i sit forhold til sine venner eller med sin makeup eller negle. At gøre sig umage er det fineste jeg kan komme i tanke om. makeupbrandet essence gør det nemt at gøre sig umage, og at have det sjovt med det – i deres sortiment er alt hvad hjertet kan begære af fis, ballade, glimmer og farver, og nu har jeg fået lov til at uddele en gigantisk æske med neglelak i de smukkeste farver. Eller faktisk i alle farver. Der er tale om en gel-lak som giver den fineste overflade og for alvor lader farverne stråle uden at man behøver at bruge overlak.

Du deltager i lodtrækningen om 50 smukke farver ved at smide en kommentar her, og så trækker jeg lod på søndag den 24. februar om eftermiddagen.

De smukke billeder til dette indlæg er knipset af min dygtige kollega Mette Skovgaard.

80 Comments
Previous Post
Next Post