Gaveregn: Vind neglelak i alle farver

Dette indlæg er sponseret eftersom vi her hos Lahme arbejder sammen med essence.

Der var en gang en klog dame, der fortalte mig at det ikke er klogt at kalde makeup for dullegrej. Sagen er bare den, at jeg stadig kommer til at glemme det, og kalde det for lige netop det. Og det er dumt, for der er fra mit perspektiv intet dullet i at gøre sig umage – om det er på arbejde, med sine unger, i sit forhold til sine venner eller med sin makeup eller negle. At gøre sig umage er det fineste jeg kan komme i tanke om. makeupbrandet essence gør det nemt at gøre sig umage, og at have det sjovt med det – i deres sortiment er alt hvad hjertet kan begære af fis, ballade, glimmer og farver, og nu har jeg fået lov til at uddele en gigantisk æske med neglelak i de smukkeste farver. Eller faktisk i alle farver. Der er tale om en gel-lak som giver den fineste overflade og for alvor lader farverne stråle uden at man behøver at bruge overlak.

Du deltager i lodtrækningen om 50 smukke farver ved at smide en kommentar her, og så trækker jeg lod på søndag den 24. februar om eftermiddagen.

De smukke billeder til dette indlæg er knipset af min dygtige kollega Mette Skovgaard.

80 kommentarer

 1. GodeGUD. Jeg kender et par piger, der ville gå til af lykke med sådan en farvesprudlen a la lak i huset! 🙂 God dag!

 2. Åh den vil jeg gerne vinde. Trænger så meget til at blive frisket lidt op på neglefronten.

 3. Som eneste kvinder her i huset (2 sønner og en dejlig mand ) Er jeg simpelt hen nød til at dulle lidt op, så der ikke går for meget fodbold og sure sokker i det hele

 4. Sikken en gave! Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg dele den med min datter; hun vil elske at have så mange neglelakker at vælge imellem.

 5. Sikke en gave! Jeg krydser fingre for at den kommer hjem til mig ( og mine to teenage døtre – neglelak er life)

 6. Elsker neglelak! Forsøgte i et særligt optimistisk øjeblik i morges at jonglere to unger ud af døren med endnu ikke tør lak på mine travle morhænder. Resultat: 10 stk. negle med klumpet overflade med på job!
  Håber jeg vinder:-)
  Kh Anne Kirstine

 7. Jeg har øvet mig i mange år for at sige make up. I stedet for sminke. Sminke minder mig stadig om 6 kl. Og baderummene efter Gym hvor den første trak en mascara op af tasken. Make up -dullegrej el sminke. Elsker alle det hele.

  Og man kan ikke får for meget.

 8. Wow! Der er er da farver til enhver smag 🙂
  – jeg synes, at sminke er et meget fint ord, som jeg gerne bruger. Både ordet og sminken, altså <3

 9. Der skal farver, glimmer og hele pivtøjet til herhjemme for at opveje for det meget testosteron, der er i denne husholdning

 10. Uh hvor ser de fine ud. Dem vil jeg gerne vinde. Min første tanke var at dele dem med min datter, men i virkeligheden trænger jeg til nogle fine lakker som bare er mine egne. De andre forsvinder på mystisk vis ind på tøseværelset…

 11. Jeg ville ELSKE at forkæle min veninde, som altid bruger neglelak, med disse lækre neglelakker

 12. WOW – hvor er de flotte – jeg er med 🙂
  Hvis jeg er heldig at vinde skal min kusines datter have en ekstra konfirmationsgave når hun skal konfirmeres Kr. Himmelfartsdag.

 13. Sikke en skøn gave. Den vil jeg meget gerne vinde – og min datter vil synes, det er fantastisk.

 14. Ej, hvor flotte! Jeg kunne godt trænge til at blive udfordret på min Essie-obsession…og her er der ingen undskyldning:)

 15. Jeg ville tage pakken med på arbejde, og gøre alle dame-kollegerne himmelhenrykte. Efter – ahrmmm – jeg måske liiiige havde frasorteret et par af de pæneste til mig selv

 16. Jeg ELSKER neglelak. Jeg elsker den luksus det er, at lægge den på om aftenen når børnene er puttet og følelsen af netop at have gjort noget ud af sig selv 🙂 Det ville være fantastisk at lege med 50 farver.

 17. Jøsses da! Min store teenagedatter ville da gå bananas, hvis vi fik sådan en æske hjem! (Særligt nu hvor jeg har beordret hende til at rydde ud i alle de gamle lo***-neglelakker, hun stædigt har gemt på i laaaange tider! )
  God snarlig weekend!

 18. Så fin en præmie, krydser fingre for det bliver mig, så jeg og mine tre døtre kan blive dullet op 🙂

 19. Lige noget for mig og mine pigerne – vi er alle vilde med neglelak

 20. Som den eneste kvinde i Testosteron-hytten vil det virkelige være en kærkommen selvforkælelse 🙂

 21. Det havde været vidunderligt! Jeg øver mig i at gøre mig umage med mig selv og ikke kun med alle andre.

 22. Jeg har netop tabt et væddemål til min 10 årige datter. Betalingen er, at jeg skal give hende neglelak på, hver eneste gang hun måtte ønske det i en hel måned!! Jeg kunne virkelig godt bruge nogle kvalitetsneglelakker i alle disse flotte farver til at hjælpe mig med opgaven

 23. De fineste neglelakker som jeg vil dele med min gode veninde hvis jeg bliver den heldige vinder.

 24. Wow sikke en giveaway vi håber virkelig at vi vinder. Mig og min lillesøster på 8 år krydser virkelig fingre

 25. Åh, den dejlige samling af neglelakke ville falde på et tørt sted herhjemme! Jeg trænger absolut selv til lidt farve efter en lang og grå vinter, og så er jeg sikker på, at mine to små drenge også vil synes det er en fest. Ja, de får nogle gange neglelak på, til trods for at de er drenge. Ikke fordi jeg tvinger dem til at være fanebærere i mit projekt, men fordi de elsker farver, og ikke synes det er fair at neglelak er forbeholdt piger. 🙂

 26. Jeg er ikke så god til at gøre noget godt for mig selv og mit ydre. Måske kan det her sæt sætte en positiv bølge igang. Det kan være en god start.

 27. Jeg smider et lod i puljen. 50 forskellige neglelakker kan sprede rigeligt med glæde i min omgangskreds

 28. Min datter nyder at gå i sin mors neglelak samling som desværre ikke er så stor mere, hun har heldigvis lært at skrue låget ordenligt på efter hun er blevet ældre
  Derfor ville det være skønt at vinde denne smukke samling, så vi sammen kan hygge os med at ligge nogle smukke farver på vores negle

 29. Krydser fingre præmien her i Aalborg, hvor solen allerede er fremme. Det giver forårsfornemmelser og snart er det forhåbentlig sandal tid, hvor man netop kan fornøje sig med dagens præmie og få flotte farvede negle på hænder og fødder. Bruger i forvejen essence quick dry spray, så er man hurtig ude af døren, med en lak der holder i lang tid….

 30. Jeg er stor fan af Essence i forvejen, da de er billige, men holder rigtig godt – og ikke mindst findes i alverdens lækre farver

 31. Åh, sådan en æske ville falde i god jord hjemme hos mig og mine to døtre. Tænker godt vi kan deles om den

 32. Måske jeg liiiige kan nå at være med i konkurrencen 🙂 her hjemkommet fra ferie kunne mine negle godt trænge til noget pænt. Så kunne jeg dele med min veninde. Kh. Birgitte

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *