Derfor er pink perfekt

For et par år siden skulle jeg dykke langt ned i historien omkring farven pink. Og det var her jeg lærte at den oprindeligt var en farve, man klædte drenge i, og aldrig piger. Man mente nemlig at farven var med til at understrege drenges vilde temperament. Senere faldt farven i unåde, og efterhånden som den gjorde det, fik pigebørn lov til at bruge den. Endnu senere var det så faktisk tilladt for os kvinder at nyde den. Det er faktisk ikke mere end et par år eller tre siden at pink igen kom ind på modescenen som en farve voksne kvinder kunne gå i. Jeg er vild med den, og helt vild med den insisterende vibrerende tone, der kan ligge i den. Nu er farven også kommet tilbage til makeuppen, i mange smukke nuancer, og allerhelst på kinderne, lige under øjnene (altså på æblerne), fordi vi er ved at fatte at det helt ensfarvede, pudrede look måske ikke er lige godt til os alle.

Brandet Sensai er egentligt mest kendt for deres hudplejeprodukter, men nu har jeg lige fået fingrene i en af deres spritnye blushes, Sensai Blooming Blush, som jeg jeg tænker du skal kende. Billederne er blevet taget længe inden jeg dyppede penslen. Men finten ved linjen af nye blushes er at de er nemme at blende ind i huden, og ind i makeuppen uden at man kommer til at se malet ud. Den hvide highlighter i hjørnet kan du bruge til at give farven ekstra glød, men du kan også nøjes med at bruge den smukke farve uden at dyppe penslen i highlighteren. Jeg har fundet den her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.