Optakt: Elle Style Awards

 

GAVE / SPONSERET

Jeg har simpelthen fået den fineste gave med posten i anledning af at det er i morgen, Elle Style Awards løber af stabelen. Det er  en modefest, med prisuddeling til personer, brands og virksomheder, der har præsteret noget særligt det seneste år i modebranchen.

Jeg er så heldig at være inviteret, og må sige at jeg glæder mig helt vildt. Jeg har ikke haft tid til at planlægge det vildeste outfit, men jeg gør mig umage og tager høje hæle på, og så tænker jeg at det nok skal gå. Nu er der i hvert fald styr på makeuppen, for L’Oréal har sendt det vildeste kit (som jeg ikke har prøvet endnu) med masser af fokus på glimmer, solkysset hud og perfekte bryn.

Jeg opdaterer på instagram, og sørger for at få billeder til bloggen her også.

(Alle billeder er taget af min dygtige kollega Mette Skovgaard)

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *