Festgear, Danish Beauty Awards 2018 & Sol

Det er ved at være et stykke tid siden jeg har delt mine favoritter fra skønhedsskuffen med jer. Jeg har skullet være lidy forsigtig fordi jeg i de sidste mange måneder har prøvet og testet virkeligt mange skønhedsprodukter, hvor af rigtigt mange var helt fantastiske, og nogle af dem endda så gode at de i fredags blev premieret med en Danish Beauty Award.

Jeg har igen i år haft den store ære at sidde med i dommerpanelet, og ud over at det er virkeligt sjovt, så er det også en svær og kompliceret opgave. Sammen med 12 dygtige mennesker har jeg skullet sætte mig ind i alt fra det konkrete produkt, til kvaliteten af det, ingredienser, muligheder, følelsen og effekten af det konkrete produkt, og det er naturligvis alt sammen noget man gør frivilligt ud over sit arbejde, så der har været tryk på. Selve overrækkelsen af statuetter  og afsløringen af vinderne foregik traditionen tro en fredag aften (i fredags) med en stor og smuk festaften. (du kan se alle vinderne lige her)

Det kræver naturligvis at man i den grad er mejet ud, så det var jeg – og hvis du tænker du har set det her før, så har du ret, for jeg havde det på ved Elle Style Awards sidste år, og jeg elsker det stadig. Men… nu kan jeg begynde at dele de gode produkter med jer, jeg har været så heldig at prøve, så der kommer masser af gear, grej og lækkerier på bloggen det næste stykke tid.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.