Den fineste primer: Evighedsvinter

Nå, men det er ved at være tid til nogle skønhedstips, og det, du får her i dag, er ikke mit, men et jeg har fået af en klog dame i skønhedsbranchen, og hermed glæde videregiver til alle, der heller ikke er bange for u-økologisk makeup. Altså; alle os der virkelig har brug for det, var jeg nærmest lige ved at sige.

Det er faktisk en diksussion, jeg  ikke tør åbne (fordi jeg ikke er ekspert): Den om øko eller ikke øko skønhedspleje, for jeg har været vidt omkring i skønhedsjunglen og min holdning er at der er virkeligt meget der virker og som gør en forskel, og virkeligt meget, der er virkeligt rart, men ikke gør den forskel, man rent faktisk ønsker sig. Og så er vi slet ikke nået til ingredienserne endnu.

Men her skal du møde min ven mod evighedsvinteren og grå hud. Jeg har tidligere anbefalet Filorgas produkter (blandt andet her), og nu er tiden så kommet til laget lige under makeuppen. Jeg har ofte meget lange dage, hvor jeg begynder morgenen med møder og slutter aftenen med et foredrag, eller bare har en ret lang dag, hvor det betyder noget for mig at makeuppen ikke laver en gletcherlignende bevægelse ned ad ansigtet så hver eneste pore står og lyser som et åbent hul, fremhævet af makeuprester. Pyha. det hader jeg virkelig. Derfor bruger jeg primer, altså et lag mellem ansigtscreme og makeup. Jeg har længe brugt en fra Mac, en fra L’Oréal Paris, og nu har jeg så lært denne lækre sag fra Filorga at kende. Den holder makeuppen fast, men gør også noget godt for selve hustrukturen, så de små porer og rynker, der nu er, synes mindre tydelige. Den fås blandt andet her (- og nej, jeg er stadig ikke ude i et eneste affiliateprogram).

Foto: Min kollega Mette, som også stadig kun ser vinter…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *