Vinterdag i Amsterdam

 

Jeg er lige landet fra Amsterdam. Jeg har været der i to dage, på arbejde, men heldigvis sammen med Johan. Vi har deltaget i en konference, men var så heldige at der var et par eftermiddage med tid til at gå en tur, og det gjorde vi så. Jeg har ingen nærbilleder af smukke kager, ingen kopper kaffe i solen, men tilgenglkd lidt blå himmel og en smuk gåtur langs kanalerne med hjem.

Der er noget helt særligt over at få lov til ind i mellem bare at være os to; og på denne valentines dag, er det vel helt ok, at sige det højt: jeg er meget vild med min mand.

En anden mand jeg også er vild med er Prins Henrik. Hvis man kan have en favorit-royal som ikke-royalist, så har jeg Prins Henrik. Den måde han insisterede på at være vild, farverig og på at fylde noget, og at byde janteloven og en masse former trods, synes jeg er inspirerende. Der var så også en del slagsider (om man så må sige), og bagsider, som er sluppet ud i pressen hen over årene, som jeg synes er knapt så imødekommende, men et liv i offentlighedens søgelys er slut, og jeg er sikker på at vi kommer til at mangle hans vilde måde at være sig selv på.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *