Hverdagen set fra siden

Noget af det, jeg bliver ved med at være interesseret i, er hvordan hverdagen spiller. Hvordan den spiller for mig og mine, men i høj grad også for andre. For mig, er mit arbejdsliv nødt til at give mig glæde. Jeg ved ikke hvad der kommer først, om det er hønen eller ægget, altså om jeg bliver glad af arbejdet, eller om jeg arbejder mig glad, men på en eller anden måde skal det hænge sammen. Og her betyder kollegaerne alt. Gode kollegaer er simpelthen en genvej til en god hverdag.

Sådan nogle har jeg – og her på billedet kan du se det meste af holdet. Vi manglede to, Nanna og Thomas, men ellers var alle samlede på vores årlige seminar, hvor vi snakker, taler, griner og evaluerer. Vi samler op på året der er gået, taler fremtid, og får tid til at gøre det mindre formelt end ellers. Årets seminar var denne weekend, og det var simpelthen så rart at være sammen med så mange gode kollegaer, uden at nogen skulle ræse afsted for at nå at hente børn, eller få den anden halvdel af hverdagen til at spille. For uanset, hvor glad jeg er for hverdagen, så er det slet ikke dårligt, ind i mellem, at se den lidt fra siden.

3 Comments
Previous Post
Next Post